En bred sammensetning for leddene

Har vist utrolige resultater i behandlingen av leddplager, og blir vurdert verden over som den mest effektive behandlingen.

Ny, enda kraftigere sammensetning!

Hos Finitro arbeider vi kontinuerlig med å forbedre kvaliteten på produktene våre. Vi forsker alltid videre på den optimale sammensetningen av produktet vårt. Basert på denne forskningen har vi forbedret Finitro-formelen med to kraftfulle ingredienser:

  • Gurkemeie Dette planteekstraktet har en sterk antiinflammatorisk effekt, og har derfor en dempende effekt på en av hovedårsakene til leddgikt, revmatisme og andre leddsykdommer. Gurkemeie bidrar også til å hindre nedbryting av brusk.
  • Grønnleppemusling. Dette naturlige produktet fra New Zealand inneholder en unik palett av Omega 3-fettsyrer og spesifikke proteiner som virker på de påvirkede leddene. Både Omega 3-fettsyrene og proteinene har en anti-inflammatorisk og beroligende effekt.

For å gi disse ingrediensene armslag til å gjøre jobben sin optimalt, er to andre ingredienser (djevelklo og glukosamin) fjernet fra sammensetningen. Takket være den nye sammensetningen er Finitro Extra Forte nå enda mer effektiv mot leddsmerter. Det betyr at du ikke lenger trenger å ta fire tabletter om dagen, men kun to!

Hvordan virker Finitro Extra Forte?

Finitro Extra Forte er det eneste kosttilskuddet som inneholder kondroitin, grønnleppemusling, gurkemeie og Type II-kollagen, som er hovedbestanddelen i brusk. Tilskudd av Type II-kollagen av høy kvalitet kan bidra til å reversere den forringelsen av brusk som er årsaken til leddgikt. Det hemmer også den autoimmune responsen hos mennesker som lider av revmatisme, noe som bidrar til å redusere betennelsen i leddene. Finitro Extra Forte inneholder også MSM og urter som har en kraftfull, anti-inflammatorisk effekt, så de fleste som tar det vil merke en tydelig reduksjon av leddsmerter i løpet av noen dager. Finitro Extra Forte er det mest kraftfulle middelet mot leddsmerter.

Et unikt totalprodukt

Finitro Extra Forte utmerker seg gjennom sin unike sammensetning som gir støtte på flere fronter. Ved sammensetningen av produktet er det tatt særlig hensyn til behovene som oppstår i alderdommen. Finitro Extra Forte utgjør derfor et verdifullt tilskudd til din daglige mobilitet.

Kvalitet er vår første prioritet

Finitro bruker bare ingredienser av høy kvalitet og produseres i ett av de ledende laboratoriene i Europa. Finitros mål er en sammensetning som er så gunstig og balansert som mulig. Et team bestående av helse-, ernærings- og urteeksperter arbeider kontinuerlig med å optimere kvaliteten på produktene våre.

Dosering og bruk:

2 tabletter per dag. Tablettene tas best sammen med et glass vann til mat.

  • For voksne og barn over 16 år.
  • Ikke overskrid anbefalt daglig dose.
  • Bruk ikke produktet hvis du er allergisk mot skalldyr.
  • Kosttilskudd skal ikke brukes som erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.
  • Oppbevares utilgjengelig for barn.